Dit schreef een van de voormalige medewerkers van Monique :

lieve Monique, ik moet zeggen dat je altijd ergens een bijzonder plekje in mijn hart en hoofd hebt. Je bent een bijzonder mens, met zoveel liefde. Ik wil je bedanken voor de mooie tijd die ik bij je heb door mogen brengen. De afgelopen jaren waren heftig, maar ben dichter bij mezelf gekomen dan ooit tevoren en dit ontwikkelt zich alleen maar verder.
In heb in Zuid-Amerika en Kreta gewerkt, waar alleen het commerciële voorop stond, dus hield ik het voor gezien en ben gaan reizen. Ik merk dat ik in mijn afgelopen banen de liefde en toewijding mis. Alles draait om presteren en omzet, zonder echte liefde te hebben voor het product of de dienst. Bij jou heb ik dit zo anders ervaren en ben je daar erg dankbaar voor.Ik heb me (verder) ontwikkeld in plannen en organiseren, maar vooral in het contact met mensen. Zelfontwikkeling. Levenskunst. En ja … toen dacht ik natuurlijk weer aan jou en al je mooie plannen en de fantastische tijd die ik bij jou heb ervaren.

Liefdevolle groetjes, Anoushka