Over Timo

Van meubelmaker naar een holistische coach

Timo heeft 30 jaar in de meubelbranche gewerkt als meubelmaker en als werkplaatschef. Dat de drang in hem om als coach te werken altijd al aanwezig was werd duidelijk in dit werk waar hij regelmatig zijn collega’s en leerling meubelmakers motiveerde en activeerde en hen zo weer een houvast gaf in het leven. Maar als hooggevoelig, idealistisch en perfectionistisch persoon verloor hij regelmatig zijn eigenwaarde en raakte hij zichzelf kwijt in een moeizame relatie en door veel stress op de werkvloer.

In 2017 kreeg hij een burn-out doordat hij inmiddels 20 ballen onder water probeerde te houden. Een paar maanden lang lag hij emotioneel en lichamelijk als een dweil op de bank. Hieruit ontstond er wel de vraag β€˜β€™wat wil ik echt?’’. Met deze vraag is hij een opleiding ”holistische leergang” van twee jaar gestart en heeft hij zichzelf als een ui met ringen laag voor laag gepeld tot de kern, waarbij de tranen rijkelijk vloeiden. Dit was heel mooi maar ook heel confronterend. De emoties waar hij jaren voor wegliep en waar hij zich schaamde voor zijn eigen kwetsbaarheid kregen allemaal een stem en daardoor kon hij weer voelen wie hij eigenlijk in essentie is.

Deze heling was zo helder en sterk dat er in hem een enorme drive ontstond om hierbij andere mensen bij te helpen die met de zelfde (vaak onbewuste) vragen worstelen. In begin 2019 startte hij samen met zijn nieuwe liefdevolle partner het Centrum Asclepeion voor bewustzijnsontwikkeling op.

Sinds die tijd begon hij weer te leven vanuit zijn essentie en kreeg de mogelijk een opleiding tot stress en burn-out coach te volgen. Vanuit persoonlijke ervaring en en gedegen kennis begeleidt hij nu mensen om weer te gaan leven vanuit hun eigen kern.

Timo is begripvol, invoelend, liefdevol, spiegelend en stimulerend.

2020 – Diploma stress en burn-out coach via ACC.

2018 – Ziels en regressietherapeut diploma

2017 – 2019 Holistische leergang van Marleen Wegberg

Kom in contact

Bel

06-4636 8599

beeldbellen of appen:

E-mail

info@burnoutofstress.nl

Praktijkadres

Centrum Asclepeion

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

Tijden

Ma- vrij: van 10:00 - 17:00 uur.