Innerlijke reis met Psilocybine

Innerlijke groepsreis met Psilocybine

Ontwikkeling, zelfkennis, bewust-zijn.

Een groepssessie van 3-6 personen met 2 begeleiders.

Hannelore en Timo zijn de begeleiders.

Een intiem samenzijn waarin je jezelf mag zijn en ieder zijn eigen persoonlijke reis maakt. Hierdoor ontstaat een groepsenergie die op iedere deelnemer weer een eigen uitwerking heeft. De gesprekken erna kunnen stimulerend zijn doordat je elkaars ervaring hoort en er woorden aan kunt gaan geven.

  • Als je meer wilt leven vanuit jouw authentieke zelf en daarvoor nog meer zelfkennis wil opdoen
  • Als je diepe ontspanning wilt beleven
  • Als je jouw creativiteit wil bevorderen
  • Als je verdriet ervaart of in een rouwproces zit
  • Als je een unieke ervaring wilt beleven.
  • Als je vanuit een verruimd bewust-zijn wilt leven
  • Als je een vorm van lijden ervaart door je manier van denken
  • Dit is geen praatsessie: aandacht is naar binnen gericht.

 Lees hier meer informatie over de sessies

Kosten van de groeps sessie 

  • Een Psilocybine groeps sessie duurt maximaal 5-6 uur. 145 Euro per persoon.
  • kan op een zaterdag of een zondag.

Locatie Psilocybine sessie : Asclepeion, centrum voor persoonlijke groei:

Marijkeplein 12 , 3181 GM Rozenburg. Gratis parkeren.

De begeleiders

Timo Boudewijn

Stress en Burn-Out coach / mede eigenaar Asclepeion

Timo Boudewijn Stresss burn-out coach

Als holistische stress en burn-out coach deel ik mijn ZIJN met mensen die er aan toe zijn een volgende stap te zetten (die voor iedereen uniek is) .

Door de reizen met psilocybine her-inner ik weer wie ik in essentie ben. Het heeft mij doen herinneren wat ik al mijn hele leven wist, maar door alle afleidingen van het leven was vergeten.
Deze plantenleraar geeft je weer de gelegenheid om je eigen grootsheid te ont-dekken.
Tijdens een sessie stem ik me af op jou en laat ik me inspireren door het universum. De muziek die ik hierbij gebruik is ziels beroerende muziek die emoties van liefde, ontroering, vergeving en een gevoel van eenheid oproept. De muziek wordt random afgespeeld en wordt door het universum uitgekozen zodat dit altijd past bij jouw gevoel en proces.
Naar gelang er behoefte is om te praten over wat er op dat moment in jou leeft kan ik jouw klankbord zijn, voor alles wat er in je verschijnt. Ik bied jou vanuit mijn liefde volledige aandacht in een veilige omgeving waarin je volledig jezelf mag zijn.

Hannelore van de Water

Hypno Psychotherapeut

hannelore van de water
Allereerst wil ik zeggen dat ik een sessie met Psilocybine met het hoogste respect benader. Dit is geen partydrug of leuk vermaak. Het is zeker geen Quick fix voor problemen in je leven. Dit is geen praatsessie.Ik zie mijzelf tijdens de sessie als begeleider van jouw innerlijke reis en geloof in het zelfhelend vermogen van de mens. Het werken met andere bewustzijnsstaten is mijn interessegebied. Ik ben altijd op zoek naar effectiviteit in het begeleiden van mensen naar meer ontspanning, gezond gedrag, acceptatie en bewustzijn. Eigenlijk wil je jezelf gewoon goed voelen in lichaam en geest. Dat is ook altijd mijn persoonlijke wens geweest en daarom ben ik zelf voortdurend in ontwikkeling en onderga zelf “methoden” die helpen dit te realiseren. Zo ben ik in contact gekomen met geestverruimende middelen. Toen ik innerlijke reizen ging maken met Psilocybine (golden teacher) ben ik diep onder de indruk geraakt van de krachtige werking. Jouw intentie voor de reis wordt onder invloed van de stof op een sublieme manier meegenomen in je innerlijke belevingswereld en daardoor kun je diepgaande inzichten opdoen. Deze beleving is zo uniek dat ik jou een soortgelijke ervaring wil bieden door jouw begeleider te zijn in jouw eigen innerlijke reis. 

Kom in contact

Bel

06-4636 8599

beeldbellen of appen:

E-mail

info@burnoutofstress.nl

Praktijkadres

Centrum Asclepeion

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

Tijden

Ma- vrij: van 10:00 - 17:00 uur.