Stress-spreekuur

Online of op locatie

In het stress-spreekuur luister ik naar wat er in jou leeft en van daaruit onderzoeken we samen het stressgedrag. Door je allerlei vragen te stellen ontstaat er vaak al een diep inzicht in je eigen stresspatronen en kan er vaak al een begin worden gemaakt om de beperkende patronen van stress te doorbreken.

Mijn uitgangspunt is dat iedereen goed is zonder dat er iets mis is. Van daaruit hoeft er ook niets geheeld te worden. We kijken enkel naar je percepties en ideeën over het leven. We onderzoeken wat er werkelijk in jou leeft en hoe je weer kunt gaan leven vanuit je gevoel en vanuit je oorspronkelijk zelf.

Stress heeft een onwaarschijnlijk groot effect op je gezondheid en heeft vaak blijvende gevolgen. De basis van stress ligt veel in het moeten van dingen. Door te begrijpen dat dingen ook mogen in plaats van moeten kun je veel meer rust ervaren.

Het stress-spreekuur is gratis en duurt maximaal een uur. Dit kan online of de praktijk. Wil je dieper onderzoek doen naar je stress en de achterliggende oorzaken dan is het mogelijk om hier verdere begeleiding in te krijgen tegenover een schappelijk uurtarief via de coaching  van Timo.

Een afspraak maken voor het stress-spreekuur is mogelijk via de agenda hieronder.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit

Kom in contact

Bel

06-4636 8599

beeldbellen of appen:

E-mail

info@burnoutofstress.nl

Praktijkadres

Centrum Asclepeion

Marijkeplein 12

3181GM Rozenburg

Tijden

Ma- vrij: van 10:00 - 17:00 uur.